Jansson Mark

Oskarshamn

Saltviks Hamn – havsnära tomter med bästa läget i Oskarshamns kommun

Oskarshamns kommun har i samarbete med Jansson Mark AB tagit fram en ny detaljplan för nya bostadstomter i Saltvik, 6km norr om Oskarshamns centrum. Området har fått namnet Saltviks Hamn och är vackert beläget ute på en udde direkt vid havet och inkluderar de befintliga vägarna Ovädersleden, Kvarnviksvägen samt del av Domänvägen.

De nya tomternas placering och utformning är helt anpassade till befintlig terräng med hjälp av en biolog för att bevara områdets naturvärden med stora gamla ekar och lantliga skärgårdskaraktär. Samtliga tomter uppfyller Länsstyrelsens nu gällande klimatanpassningskrav kring avstånd och höjd från havet för att undvika översvämningar vid extremväder. Något som blir alltmer viktigt för havsnära tomter. Gatorna är kommunala och har kommunalt VA och området är uppkopplat med fiber

Flertalet av tomterna har möjlighet till havsutsikt eller är omgivna av storslagen natur. Det här är området för dig som söker efter ett havsnära boende som är motpolen till en plansprängd villamatta

I området finns det en välskött småbåtshamn, ett häststall, nyckelbiotopsmärkt natur samt goda möjligheter till friluftsliv. I filen nedan hittar ni Antagen detaljplan med alla planbestämmelser i högerkanten.

Just nu finns det endast 3 tomter kvar av de etapper som är släppta till försäljning.

https://www.pontuzlofgren.se/till-salu/beskrivning/CMNYPROD56OJC52VR6M0S2Q4

För att få mer information samt anmäla intresse vänligen kontakta vår mäklare:
Marcus Lönnbom, Fastighetsmäklare, 070 222 1753, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Antagen plankarta Saltviks Hamn

Postadress

Box 7047
30007 HALMSTAD

Kontakta oss

  • Telefon: 035-17 30 17
  • Uthyrning: 035-17 30 17
  • Felanmälan: 035-17 30 47

Användarvillkor