Jansson Mark

Våra Fastigheter

Jansson Mark AB äger och förvaltar centralt belägna bostäder och lokaler i Gislaved, Göteborg, Halmstad, Hyltebruk och Oskarshamn.

 

Norra Långgatan 25, Gislaved

Fastigheten är en ren kontorsfastighet belägen i centrala Gislaved. I dagsläget hyrs hela fastigheten av Montessoriskolan.

Södra Allégatan 8 - Skolgatan 2, Göteborg

Fastigheten är en ren kontorsfastighet belägen i Haga i Göteborg vid Södra Allén. 2012 genomfördes en renovering och kyla drogs in. I dagsläget hyrs hela fastigheten av Göteborgs Universitet.
 

Badhusgatan 10a-10b, Halmstad

Fastigheten ligger vid Norre Katts park nära Norre Port och Halmstads absoluta centrum. Huset är ett sekelskifteshus med högt i tak, parkett, stuckatur och kakelugnar i samtliga lägenheter. Fastigheten har 6 lägenheter och 2 lokaler. Lägenheterna är stora med öppna planlösningar.
 

Brogatan 37a-37b, Halmstad

Brogatan 37a-37b, är en centralt belägen fastighet i Halmstad. Fastigheten är i 6 plan med 26 lägenheter. I bottenplan ligger snabbmatsrestaurangen Sibylla mest känd som ”Korvgustafs”. De allmänna utrymmena renoverades 2012-2013 och flertalet av lägenheterna totalrenoveras mellan 2011-2013.
 

Brogatan 39a-39b, Halmstad

Brogatan 39a-b, är en centralt belägen fastighet i Halmstad. På fastigheten finns det två huskroppar. På adressen Brogatan 39A ligger den ena huskroppen i 6 plan med 19 lägenheter och en butikslokal som inrymmer en Indisk restaurang. På gården med adressen Brogatan 39 B finns det så kallade ”Gårdshuset” med 6 stycken lägenheter. 2013 slutfördes ombyggnationen av Gårdshuset från kontorslokal till 6 stycken helt nybyggda lägenheter.

De allmänna utrymmena renoverades 2012-2013 och lägenheterna på Brogatan 39 A totalrenoveras löpande.
 

Kaptensgatan 2b, Halmstad

Kaptensgatan är en tvärgata till Strandgatan. Fastigheten ligger precis vid Nissan mitt emot Halmstads slott. Huset är i 6 plan med 14 lägenheter. 2013 färdigställdes fyra stycken etagelägenheter på den tidigare vinden. De allmänna utrymmena renoverades 2013 och lägenheterna totalrenovas enligt plan.
 

Repslagaregatan 5-11, Halmstad

Fastigheten ligger i Halmstads östra centrala delar. Ett stenkast från Centralstationen och på ett bekvämt gångavstånd från Stora torg. De allmänna utrymmena renoverades 2013 och lägenheterna totalrenovas enligt plan.
 

Strandgatan 4a, Halmstad

Med utsikt mot Halmstads Slott och fullriggaren Najaden ligger Rudan 7. Huset är i 6 plan med 14 lägenheter. 2013 färdigställdes fyra stycken etagelägenheter på den tidigare vinden. De allmänna utrymmena renoverades 2013 och lägenheter totalrenovas löpande enligt plan.
 

Strandgatan 22-24, Halmstad

Fastigheten, Strandgatan 22 och 24 hörnet Strandgatan – Fredsgatan i Halmstad, ligger åt väster, intill och med utsikt mot Nissan, Picassoparken, Halmstads Slott, gamla bron mot Brogatan och Stora Torg. De allmänna utrymmena renoverades 2013 och totalrenoveringar har vidtagits av ett flertal lägenheter. 2013 vidtogs även konstnärlig utsmyckning av trapphusen.
 

Strömgatan 14, Halmstad

Strömgatan 14 är ett litet trevligt flerbostadshus med endast 4 lägenheter nordost om Nissastrand. 3 av de 4 lägenheterna är totalrenoverade. Hyresgästerna kan disponera en stor trädgård och det finns parkeringsplatser intill huset.
 

von Sydows väg 3, Halmstad

På von Sydows väg 3, har vi ett trevligt litet flerbostadshus med endast 3 lägenheter belägen i Rotorp, Halmstads centrala västra del. Samtliga lägenheter är totalrenoverade. Hyresgästerna kan disponera en stor trädgård och det finns parkeringsplatser intill huset.
 

Eketånga 2:165

Detta är en bit oexploaterad mark på 1,5 Ha mitt i det mycket attraktiva bostadsområdet i Stenhuggeriet i Halmstad med närhet till både hav och strand, bra skolor och infrastruktur samt vacker natur.

Bolaget har flera gånger försökt få till en detaljplaneförändring för förtätning av området under arbetsnamnet "Anna Bo".

Glabo 1:45

Är en kustnära skogsbruksfastighet precis norr om Oskarshamn. Bolaget håller på att slutföra en detaljplaneförändring som medför exploatering av väl valda delar av fastigheten för att kunna stycka av mycket attraktiva bostadstomter. På fastigheten finns vackra gamla ekskogar, en marina för 50 båtar och ett hästgårdsarrende.
 

Önnekvarn 1:6

Är en kustnära skogsbruksfastighet vid sjön Unnens strand, nära sjön Bolmen. Bolaget bedriver idag endast aktivt skogsbruk på denna fastighet.
 

Glabo båthamn, Oskarshamn

I Glabo båthamn belägen i Saltvik 5 km norr om Oskarshamns centrum finns i dagsläget 50 båtplatser. Det råder stor efterfrågan på båtplatser i området och väntetiden för att få båtplats är cirka ett år. Om du önskar sätta upp dig i kö för att få båtplats tag kontakt med hamnvärden, Våge Nilsson. I samband med den nya detaljplanen föreslås ytterligare 24 nya båtplatser genom att en brygga vänds. Nya och befintliga boende i området kommer att ges företräde.

Postadress

Box 7047
30007 HALMSTAD

Kontakta oss

  • Telefon: 035-17 30 17
  • Uthyrning: 035-17 30 17
  • Felanmälan: 035-17 30 47

Användarvillkor